Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Weekendje weg

Diverse groepsactiviteiten bij Hotel Walram

Weekendje weg in Zuid-Limburg? Ontdek Hotel Walram in Valkenburg! Een verblijf bij Hotel Walram is namelijk meer dan dat, het is een ware beleving. Hier kunt u sfeervol overnachten in een karakteristiek hotel, midden in het prachtige Heuvelland. Door de centrale ligging in het stadje Valkenburg, is Hotel Walram de ideale uitvalsbasis voor uw weekendje weg. Alleen al in het pittoreske Valkenburg is er ontzettend veel te beleven, maar u stapt in enkele minuten het glooiende Heuvelland binnen dat het decor vormt waarin Valkenburg ligt. De vele wandel- en fietsroutes helpen u het gebied te ontdekken.

Valkenburg is een Middeleeuwse vestingstad waar nog veel sporen uit het roemrijke verleden van de stad bewaard zijn gebleven. De unieke hoogteburcht torent boven de stad uit, neerkijkend op gezellige straatjes en pleinen en idyllische gebouwen opgetrokken uit de karakteristieke gele mergelsteen. Delen van de stadsmuren kunt u bezichtigen in het onlangs gerenoveerde Halderpark. Enkele verdedigingstorens zijn bewaard gebleven en onlangs gerenoveerd, zoals de Berkelpoort, de Grendelpoort en Kasteel Halder, of gereconstrueerd zoals de Geulpoort.

De groeves waaruit de mergelsteen is gewonnen, zijn nu toegankelijk voor bezoekers. In de oude groeves vindt u vandaag de dag kunstwerken, monumenten en zelfs een oude Romeinse catacombe. De mergel vindt u ook terug in haar natuurlijke verschijningsvorm als u gaat wandelen en fietsen door de rustgevende natuur. Hier en daar zult u verrast worden door indrukwekkende kastelen, gezellige dorpjes of prachtige vergezichten. In Zuid-Limburg ontdekt u om elke hoek een verrassing!

Ook cultureel is er van alles te beleven in Valkenburg. Verrijk uw verblijf in Valkenburg met een bezoek aan een museum, casino, theater, wellness center of een attractiepark met de kinderen. Aanraders zijn een bezoekje aan de historische Kasteelruïne of het Sprookjesbos, een wellness dag in Thermae 2OOO, een rondleiding door de Gemeentegrot of een spannende activiteit bij Mystery House Valkenburg. Zo is er voor iedereen, in elke leeftijd en met verschillende interesses, iets leuks te beleven.

In Hotel Walram beleeft u een heerlijk ontspannen weekendje weg. Boek een comfortabele hotelkamer of een voordelig hotelarrangement inclusief een unieke beleving. Het authentieke hotel ontvangt al bijna honderd jaar tevreden gasten, die vaak jaar na jaar terugkeren naar hun favoriete hotel in Valkenburg.

NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden