Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Vergaderingen

Foto van het hotel vanaf een bruggetje
Waarom je voor Hotel Walram moet kiezen

Bent u op zoek naar een representatieve en goed bereikbare locatie om te vergaderen in Zuid-Limburg? Bij Hotel Walram, gelegen in het centrum van het prachtige en centraal gelegen Valkenburg, vindt u een aantal aantrekkelijke zakelijke opties.

Gehuisvest in een van origine 18de-eeuwse boerderij die rust op de resten van de oude stadsmuren, biedt deze locatie een bron van inspiratie. Achter de karakteristieke, originele mergelstenen gevel gaan vele mogelijkheden voor een zakelijke ontvangst of een zakelijk verblijf schuil. Door het waarborgen van de historische elementen beschikt dit markante gebouw over een overweldigende prestige en een opvallende statigheid, die ook het aangrenzende Walramplein betovert.

Hotel Walram biedt uitstekende voorzieningen voor zakelijke ontvangsten en vergaderingen. In onze lichte vergaderruimte kunt u in alle rust genieten van een productieve vergadering. De ruimte is van alle technische gemakken voorzien en wij voorzien u graag van koffie en thee. Tevens is het mogelijk om voor, tijdens of na uw vergadering te zorgen voor een ontbijt, lunch, diner of een koffiepauze met Limburgse vlaai. Vergaderen doet u immers het best op een volle maag!

Bent u op zoek naar een meerdaags vergaderarrangement? Hotel Walram beschikt over 106 hotelkamers, waaronder een aantal aantrekkelijke Business kamers. Onze ruime Business Top kamers beschikken over alle faciliteiten die u nodig heeft tijdens uw zakelijke verblijf. Het belangrijkste pluspunt van onze Business kamer zijn de faciliteiten die u er gratis bij krijgt. U kunt gratis gebruik maken van een kantoorruimte met uitzicht op het Walramplein, waar u in alle rust kunt werken. Deze ruimte is voorzien van een bureau, computer en printer. Tevens kunt u bij een zakelijke overnachting (tot maximaal 8 personen) gratis gebruik maken van onze vergaderruimte, met koffie en thee inbegrepen.

Kortom, Hotel Walram biedt u alle voorzieningen die u wenst tijdens een zakelijk verblijf in de regio. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze vergadermogelijkheden of een passend voorstel voor een meerdaags zakelijk verblijf. Wij stellen graag een passende offerte voor u op.

NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden