Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Kerstmarkt

Foto van het hotel vanaf een bruggetje
Waarom je voor Hotel Walram moet kiezen

Geen Kerst zonder kerstmarkt! Daar zijn we het, zeker hier in Valkenburg, helemaal mee eens. Van 18 november 2016 t/m 3 januari 2017 bruist het in Valkenburg weer van de kerstactiviteiten! Hier vindt u één van de meest beroemde kerstmarkten ter wereld. Zowel de Gemeentegrot als de Fluweelengrot trekken jaarlijks duizenden bezoekers vanwege hun kerstmarkten in de prachtig aangeklede grotten. Zelfs volgens nieuwszender CNN is Valkenburg een wereldse kerstbestemming. Kom Kerststad Valkenburg zelf ontdekken!

Niet alleen de grotten in Valkenburg doen mee met Kerst: heel de stad en natuurlijk ook Hotel Walram zijn tot in de kleinste details gehuld in kerstsferen. Rond Kerst is Valkenburg echt dé bestemming om in de stemming te komen voor het gezelligste feest van het jaar.

In Valkenburg vormen de oude mergelgroeven, vaak aangeduid als grotten, het romantische decor van de beroemde kerstmarkten. Zowel in de Fluweelengrot als in de Gemeentegrot, maar ook op het Theodoor Dorrenplein midden in het centrum van Valkenburg, geniet u van de gezelligheid van een echte kerstmarkt. Langs eindeloos veel kraampjes met sfeervolle kerstversieringen, smakelijke versnaperingen en handgemaakte kerstkaarten, kunt u samen met uw familie of vrienden genieten van de ultieme kerstsfeer.

Vrolijke kerstmuziek, de geur van glühwein en overal waar u kijkt prachtige kerstverlichting: de kerstsfeer in Valkenburg is werkelijk uniek. Waar het ooit begon met de kerstmarkt, heeft nu heel Valkenburg het kerstvirus te pakken en iedereen doet enthousiast mee. Heel de stad is versiert en zelfs omgedoopt tot Santa’s Village. Op woensdag- en zondagavonden (vlak voor Hotel Walram) trekt er ook een mooie kerstparade door de stad met muziek, dansende kinderen en eindeloos veel lichtjes. Een geweldige afsluiter van uw dagje kerstmarkt.

Hotel Walram ontvangt ieder jaar rond Kerst weer de enthousiaste bezoekers van de kerstmarkt. Ook het hotel is helemaal in kerstsfeer gehuld om uw beleving compleet te maken. Met een overnachting in het hotel ervaart u Kerst in Valkenburg op haar best. Zo wordt u na een vermoeiende dag kerstmarkt weer helemaal uitgerust wakker om de andere kerstmarkt te ontdekken. Boek dus nu uw verblijf in de periode half november tot begin januari.

NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden