Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Hotelarrangement

Foto van het hotel vanaf een bruggetje
Waarom je voor Hotel Walram moet kiezen

Het voordeligste hotelarrangement vindt u bij Hotel Walram in Valkenburg aan de Geul, in het prachtige Zuid-Limburg. In ons karakteristieke hotel, gelegen midden in de historische kern van Valkenburg, ontvangen wij u graag voor één of meerdere overnachtingen naar keuze. Om u optimaal te kunnen laten genieten van de vele faciliteiten van Hotel Walram, heeft u de keuze uit drie duidelijke en voordelige hotelarrangementen:

  • Walram Budget
  • Walram Classic
  • Walram Plus

Elk hotelarrangement is samengesteld met het oog op de wensen van onze gasten. Alles is mogelijk, maar het hoeft natuurlijk niet! Alle kamers, knus of ruim, zijn modern ingericht en netjes verzorgd. Bij elk verblijf in Hotel Walram maakt u gratis gebruik van het binnenzwembad, het wifi-netwerk en onze vriendelijke service. Deze basisfaciliteiten kunt u naar hartenlust uitbreiden om uzelf en uw reisgenoten gedurende uw verblijf in onze Geulstad heerlijk te verwennen.

Hotel Walram ontvangt al bijna honderd jaar gasten met de gastvrijheid en service die u mag verwachten van een echt Valkenburgs hotel. Het hotel is gevestigd in een gemoderniseerde 18e-eeuwse boerderij, opgetrokken uit de karakteristieke mergelsteen. Achter de gevel gaan zo’n 106 kamers schuil, waarvan er één op u wacht voor een onvergetelijk verblijf in het mooie Valkenburg. Hier is namelijk van alles te beleven. Bij Hotel Walram boekt u dan ook niet alleen een kamer, u boekt bovenal een beleving!

Het team van Hotel Walram denkt met u mee. We leggen u graag in de watten en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een fantastisch verblijf ervaart in ons comfortabele hotel. Geniet van een drankje op het terras of in onze binnentuin, trek een baantje in het binnenzwembad of maak een praatje in onze gezellige bar. Maar word vooral heerlijk uitgeslapen wakker in één van onze verzorgde kamers, op weg naar uw volgende avontuur. Wij staan voor u klaar!

Speciaal voor u als ondernemende vakantieganger kunt u kiezen uit een door ons samengestelde beleving: een voordelig hotelarrangement waarbij u zoveel meer beleeft dan alleen een zorgeloos verblijf in Hotel Walram! Kies voor een scooterbeleving, een Heuvelland fietsbeleving (XL), een Heuvelland wandelbeleving, een speciale Mergelbeleving of juist een ontspannen wellnessbeleving. Bekijk ons hotelaanbod en onze arrangementen hier.

NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden