Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Heuvelland

Foto van het hotel vanaf een bruggetje
Waarom je voor Hotel Walram moet kiezen

De glooiende heuvels van het mooie Zuid-Limburg worden ook wel aangeduid met de veelzeggende benaming ‘het Heuvelland’. De heuvels van het Heuvelland vormen het meest markante kenmerk waarmee het Zuid-Limburgse landschap zich onderscheidt van de rest van Nederland. Zo ervaart u hier een stukje buitenland in eigen land, op slechts enkele uurtjes rijden van thuis. Niet voor niets is het Heuvelland een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Nederland. U voelt zich werkelijk even op vakantie in het buitenland!

Het Heuvelland beslaat het grootste deel van Zuid-Limburg en is een toeristische bestemming pur sang. De heuvels zorgen voor magnifieke uitzichten waarvan men graag geniet tijdens een lange wandeling, een fietstocht of onder het genot van koffie en Limburgse vlaai op een terras. De landelijke sfeer wordt versterkt door de karakteristieke dorpjes die het Heuvelland sieren. Beschermde dorpsgezichten vol vakwerkhuizen geven u het ultieme vakantiegevoel. Daarnaast biedt de gemoedelijke cultuur u de rust om langzaamaan te doen. Nóg een reden waarom het Heuvelland echt de ideale vakantiebestemming is!

Het Heuvelland staat ook bekend om haar gastvrijheid. Met een lange traditie in het toerisme weten we hier hoe we onze gasten het best in de watten kunnen leggen. Het toerisme heeft zich niet alleen ontwikkeld door de prachtige vergezichten en de rijke cultuur. Er is ook ontzettend veel te beleven in het Heuvelland. U ontdekt haar het best te voet of per (elektrische) fiets, maar ook per scooter of zelfs per stoomtrein kunt u deze prachtige omgeving goed in u opnemen.

Centraal gelegen in het Heuvelland ligt Valkenburg aan de Geul: een eeuwenoud vestingstadje met een rijke historie, waar Hotel Walram al bijna honderd jaar haar gasten ontvangt. Met meer dan honderd kamers, aantrekkelijke hotelarrangementen, een gezellig restaurant, een binnenzwembad, service met een glimlach en nog veel meer, bent u zeker van een onbezorgd en geslaagd verblijf midden in het Heuvelland. Wij verwelkomen u graag bij Hotel Walram!

NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden