Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Groepsreizen

Foto van het hotel vanaf een bruggetje
Waarom je voor Hotel Walram moet kiezen

Zuid-Limburg en het Heuvelland zijn zeer geliefde regio’s voor groepsreizen. Hotel Walram, gelegen in het centrum van het prachtige en centraal gelegen Valkenburg, is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de veelzijdige regio. Gehuisvest in een van origine 18de-eeuwse boerderij die rust op de resten van de oude stadsmuren, biedt Hotel Walram een inspirerende locatie voor een uitstekend verzorgd verblijf. Achter de karakteristieke, originele mergelstenen gevel gaan 106 ruime hotelkamers, een ontbijtzaal, een binnentuin en een restaurant schuil. Om het binnenzwembad niet te vergeten!

Hotel Walram is optimaal ingericht op het ontvangen van groepen. Al meer dan dertig jaar zijn wij een geliefde thuishaven in Valkenburg voor verenigingen, gezelschappen, teams, bedrijven en vriendengroepen. Bij Hotel Walram staan wij geheel achter het gezegde “Hoe meer zielen, hoe meer vreugd”. Voor groepsreizen bieden wij dan ook vele mogelijkheden. Zo hanteren wij speciale tarieven voor groepen en stellen wij graag groepsarrangementen op maat voor u samen.

Mede door de centrale ligging – aan de rand van het centrum èn geflankeerd door unieke natuurgebieden – vormt Hotel Walram namelijk de ultieme uitvalsbasis voor het creëren van belevingen. Middels op maat samengestelde groepsarrangementen laten wij u graag kennis maken met de verrassende veelzijdigheid van Valkenburg. Wandelen, fietsen, ontdekken, winkelen, tafelen, onthaasten en kuren, alles ligt binnen handbereik.

Dankzij onze jarenlange ervaring met het ontvangen van (internationale) groepen, hebben wij een uniek specialisme opgebouwd in het opvangen van buitenlandse groepen en het intensief samenwerken met touroperators. Hierdoor zijn wij in staat om een hospitality-concept aan te bieden dat de touroperators volledig ontzorgt. Door het samenstellen en organiseren van dagprogramma’s en het boeken van activiteiten wordt optimaal ingespeeld op de behoeften van gasten. Dat creëert ruimte en rust waardoor de touroperator zich optimaal kan richten op zijn core business.

Om het de touroperators – en daarmee onze gasten – zo makkelijk mogelijk te maken, voorzien wij in een aantal aantrekkelijke voorzieningen:

  • Het verblijf van de chauffeur is gratis (vanaf groepen bestaande uit twintig betalende volwassenen)
  • Wij helpen graag bij de organisatie van dagprogramma’s en het boeken van gewenste activiteiten
  • De bus kan gratis bij ons geparkeerd worden
  • Wij ondersteunen graag in de marketing van groepsreizen
  • Onze gasten mogen altijd een warm welkom van ons verwachten
  • Ook ontvangen zijn gratis koffie en thee na het diner
NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden