Afbeelding om diverse secties te onderscheiden

Groepsarrangementen

Foto van het hotel vanaf een bruggetje
Waarom je voor Hotel Walram moet kiezen

Wanneer u op zoek bent naar verrassende en uitstekend verzorgde groepsarrangementen in Valkenburg, Zuid-Limburg, neem dan zeker contact op met Hotel Walram. Ons hotel ligt in het centrum van het prachtige Valkenburg aan de Geul en is daarmee de perfecte uitvalsbasis voor een mooie groepsbeleving. Met jarenlange ervaring en een oog voor kwaliteit stellen we graag een passend groepsarrangement voor u samen.

Hotel Walram is optimaal ingericht op het ontvangen van groepen. Al meer dan dertig jaar vormt het voor verenigingen, gezelschappen, teams, bedrijven en vriendengroepen een geliefde thuishaven in Valkenburg. Om u een onvergetelijk verblijf te kunnen bieden, stellen wij graag groepsarrangementen op maat voor u samen.

Wij helpen u graag bij het samenstellen en organiseren van geschikte dagprogramma’s voor uw groep. Wij zorgen zelfs voor het boeken van de gekozen activiteiten. Hierbij willen wij optimaal inspelen op de behoeften van onze gasten. Alleen zo kunnen wij u de mooiste beleving bieden.

Dankzij goede contacten met uiteenlopende attracties in Zuid-Limburg en Valkenburg, zijn wij in staat om een gepast groepsarrangement voor u samen te stellen, compleet met overnachting, diner, ontbijt en diverse aantrekkelijke activiteiten die passen bij uw groep.

Omringd door cultuur, natuur, spanning, sensatie en wellness biedt Hotel Walram haar gasten graag de mogelijkheid om kennis te maken met de verrassende veelzijdigheid van Valkenburg en haar omgeving. Wandelen, fietsen, ontdekken, winkelen, tafelen, onthaasten en kuren: alles ligt binnen handbereik. Ook uitstapjes naar steden als Aachen, Luik en Maastricht behoren tot de mogelijkheden. Wij proberen aan vrijwel al uw wensen te voldoen, om u een prachtig verblijf te bieden in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Wilt u een groepsarrangement beleven in Valkenburg, Zuid-Limburg? Ontdek dan de uitgebreide en unieke mogelijkheden die het team van Hotel Walram u kan bieden. Wij verzorgen vrijwel dagelijks groepsarrangementen voor de meest uiteenlopende groepen. Dus bent u van plan om met uw bedrijf, team, vereniging of vriendengroep naar Valkenburg te reizen? Neem dan contact met ons op voor een passend groepsarrangement op maat! Wij maken uw verblijf onvergetelijk.

Uw groepsarrangement bij Hotel Walram:

  • Speciale tarieven
  • Programma’s op maat
  • Diverse groepsfaciliteiten
NEEM CONTACT OP!
Afbeelding om diverse secties te onderscheiden